Ionske palice za nevtralizacijo površinske napetosti

Naloga ionizacijskih palic je odstraniti prosti pozitiven ali negativen naboj na površini različnih materialov.

Nekatere ionske palice potrebujejo za delovanje priključitev na zunanji električni napajalnik, medtem ko druge že imajo integrirano električno napajanje.

Ionske palice, ki jih je zasnoval Meech lahko z lahkoto obvladajo tudi najtrdovratnejše težave s statično elektriko. Tudi pri zelo hitrih proizvodnih procesih lahko nevtralizirajo statični naboj z neverjetno učinkovitostjo!

Na primer, ionska palica tipa 924IPS je sposobna 100% nevtralizirati elektrostatični naboj na razdalji do 150 mm.

Drug primer je pa 971IPS-30 ionska palica, ki omogoča učinkovito razelektritev celo do razdalje do 1500 mm!

Hyperion 924IPS DC ionska palica

S 24V DC napajanjem je 924IPS najkompaktnejša DC ionska palica na trgu. 924IPS ionska palica vključuje Meech-evo tehnologijo nadzora ionskega toka, kar zagotavlja učinkovito delovanje ionske palice in opozarjanje na potrebo po čiščenju z lokalnimi in oddaljenimi signali. S pomočjo naprave BarMaster je mogoče nastavljati izhodno voltažo, frekvenco in ravnovesje ionov.
Oglej si PDF brošuro

Hyperion 929IPS DC ionska palica

Hyperion 929IPS impulzna DC ionska palica vključuje že integriran električni napajalnik. S 24VDC napajanjem ustvarja intenzivno ionizacijo za krajše do srednje dolge domete. Kompaktne dimenzije samo 26 x 43 mm omogočajo enostavno montažo na tiskarskih in previjalnih strojih. Domet te ionske palice je do 500 mm.
Oglej si PDF brošuro | Oglej si Video

Hyperion 971IPS-15 DC ionska palica dolgega dometa

971IPS-30 je ionska palica z zelo dolgim dometom ionizacije (do 900 mm ali do 1200 mm, v kolikor se priključi na komprimiran zrak). Napaja se preko +/- 15 kV 24V DC integriranega napajalnika (IPS). 971IPS-15 ionska palica vključuje Meech-evo tehnologijo nadzora ionskega toka, kar zagotavlja učinkovito delovanje ionske palice in opozarjanje na potrebo po čiščenju z lokalnimi in oddaljenimi signali. S pomočjo naprav BarMaster ali SmartControl je mogoče nastavljati izhodno voltažo, frekvenco in ravnovesje ionov.
Oglej si PDF brošuro | Oglej si Video

Hyperion 971IPS-30 DC ionska palica ekstremno dolgega dometa

971IPS-30 je ionska palica z najdaljšim dometom ionizacije na trgu (do 1500 mm). Napaja se preko +/- 30 kV 24V DC integriranega napajalnika (IPS). 971IPS-30 ionska palica vključuje Meech-evo tehnologijo nadzora ionskega toka, kar zagotavlja učinkovito delovanje ionske palice in opozarjanje na potrebo po čiščenju z lokalnimi in oddaljenimi signali. S pomočjo naprave BarMaster je mogoče nastavljati izhodno voltažo, frekvenco in ravnovesje ionov.
Oglej si PDF brošuro

914 ionska palica

914 AC ionska palica je ustrezna za večino najzahtevnejših težav, povezanih s statično elektriko. Izredno intenzivno delovanje 914 ionske palice omogoča zelo hiter čas upada elektrostatičnega naboja ter učinkovito ionizacijo dometa do 100mm.
Oglej si PDF brošuro

915 ionska palica

915 AC ionska palica je ustrezna za večino najzahtevnejših težav, povezanih s statično elektriko. Izredno intenzivno delovanje 915 ionske palice omogoča zelo hiter čas upada elektrostatičnega naboja ter učinkovito ionizacijo dometa do 150mm. Dizajn 915 ionske palice je takšen, da omogoča delovanje v daljših obdobjih med čiščenjem.
Oglej si PDF brošuro | Oglej si Video

925 visoko temperaturna palica

925 ionska palica je zasnovana za odpravljanje elektrostatičnega naboja pri visokih temperaturah vse do 150° C, kar ni primerno za uporabo standardnih ionskih palic. Ta ionska palica omogoča učinkovito elektrostatično razelektritev na razdalji do 100 mm. Emisijske igle 925 ionske palice so neposredno povezane na visokonapetostni izhod 905 električnega napajalnika. 905 napajalnik ima maksimalni izhodni tok 5mA; mednarodno priznan varni tok.
Oglej si PDF brošuro

924S DC ionska palica

Ionska palica Meech 924S je zasnovana tako, da zagotavlja visoko učinkovito ionizacijo kratkega dosega z uporabo impulzne tehnologije DC. Še posebej je primerna za uporabo na digitalnih tiskalnikih širokega formata. Z višino 32 mm in širino 22 mm je izredno kompaktna. Z napajanjem preko 233v4 impulzni DC napajalnika, sistem pridobi prednosti Hyperion tehnologije; omogočanje oddaljenega programiranja in spremljanja delovanja ionske palice.
Oglej si PDF brošuro

971 DC ionska palica

Hyperion 971 impulzna DC ionska palica je unikatna in je bila zasnovana z namenom, da omogoča zelo učinkovito ionizacijo z velikim dometom, vse do 900 mm. Je odporna na udarce, tresenje in enostavna za vzdrževanje.
Oglej si PDF brošuro

242 ionska palica

242 ionska palica zagotavlja zmogljivo ionizacijo dolgega dometa za nadzor statične elektrike na montažnih mizah in aplikacijah ESD. Z uporabo zanesljive impulzne tehnologije z enosmerno napetostjo, 242 zagotavlja izredno učinkovito ionizacijo. Zaradi odlične zmogljivosti pri daljšem dometu je idealen za uporabo pri aplikacijah, kot sta montaža ali popravilo telefonov in računalnikov.
Oglej si PDF brošuro

914Ex ionska palica

Meech-eva 914EX ionska palica je bila zasnovana tako, da omogoči izjemno zmogljivost in druge prednosti palice 914 tudi v eksplozivnih okoljih. Družba Baseefa je certificirala 914EX, da je skladna s členom 9 Direktive Sveta 94/9 / ES ATEX. EX Certifikat tipa: št. Baseefa10ATEX0097X II 2GD Ex mb IIA T6 Gb Ex mbIIIC T85 stopinj Db Tamb -20 ° C do +30 ° C.
Oglej si PDF brošuro

915Ex ionska palica

915Ex ionska palica je klasificirana za uporabo v nevarnih področjih in je posebej namenjena za aplikacije kot so laminacija, prekrivanje, gravurni tisk iitd. 915Ex ionska palica je certificirana s strani Baseefa (ATEX). Certifikat št Baseefa04ATEX0347X / 6 II 2 GD EEx m lIB T6 -20 ° C ≤ Tamb ≤ 35 ° C (IP65). AC Meech 915Ex ionska palica je certificirana za uporabo s plini IIA in IIB skupine.
Oglej si PDF brošuro

976Ex ionska palica

Meech 976Ex je edinstvena ionska palica in je bila zasnovana tako, da omogoči izjemno zmogljivost in druge prednosti palice 976 Pulsed DC tudi v eksplozivnih okoljih. Posebej je primerna za lakiranje, laminiranje, končno obdelavo in graviranje. 976Ex je družba Baseefa potrdila, da je skladna s členom 9 Direktive Sveta 94/9 / ES (ATEX). Certifikat o ES-pregledu tipa št .: Baseefa04ATEX0348X.
Oglej si PDF brošuro

924Ex ionska palica

924EX ponuja izjemno zmogljivost, zanesljivost, enostavno vzdrževanje in funkcije, povezane s tehnologijo Meech Pulsed DC. Je ATEX odobrena in se lahko uporablja v conah 1, plinski skupini IIC. Zasnovana je za nadzor elektrostatičnih nabojev v kratkem dosegu in je posebej primerna za uporabo v nevarnih območjih in aplikacijah, kot so gravurni tisk, ekstruzija folij in lakiranje.
924EX napaja Hyperion 233v4HL impulzni napajalnik, kar pomeni, da lahko uporabniki zdaj izkoristijo funkcije, povezane s tehnologijo Hyperion v nevarnih okoljih. Izhodno napetost, frekvenco in ravnotežje lahko prilagodite posebej zahtevnim aplikacijam in zelo občutljivim materialom v conah EX.
Oglej si PDF brošuro